Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julglädje

Julen
gör mig varm
och glad
lyckan sprids
med snöflingorna
som faller
över hus och tak
och min gamla cykel
ligger den tät
vita flingor
av frid
Det bubblar
som sockerdricka
i magen




Fri vers av Tea Alex
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-07 13:25



Bookmark and Share


    sleepwalking
Åh jag håller med dig.
Julen är så härlig!
Även om själva vintern
gärna får försvinna haha.
2008-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Julen gör mig aggressiv och får mig att vilja slå sönder och fördärva.
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex