Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer... ( Hem )




Om jag somnar till verklighetens

förbannelser

Om jag vaknar till paradis

välsignelser

Om jag går som mitt hjärta slår

för att livet är ett måste

Om jag dansar fram i RockNRoll

med ett leende

trotsande världens cynism & tristess

& hysteriska illusioner


Vad jag än gör

Hur mitt liv än blir

Vad jag än gör eller inte gör det till

Vad som än kommer att hända

Så kommer jag en gång


Hem

. 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 19:57



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härligt att ha ett hem att alltid återvända till.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP