Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julrim. Paketet innehåller en plastmapp eller vad man ska kalla det, där man kan ha biljetter och pass och sådant när man reser!


JULRIM 1

Till Grekland du far
för att vila och festa
man ska ha med ditt och datt
och sitt pass och det mesta
Till slut blir man arg
när allt kommer bort
man kan då behöva något
av denna sort!




Fri vers av Tea Alex
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-12-09 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex