Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koagulera mera

 

Jag stångar gärna pannan

blodig mot en mur.

Den kan ju brytas ner

med kraft och lite tur.

 

Jag menar muren, alltså,

inte pannan.

Misslyckas jag, försök

med någon annan.

 

Jag är blott en bland

alla dessa dårar

som blodiga ses bäras

bort på bårar.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-09 17:24

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
envetenheten är underskattad bland oss.
2009-01-08

  MeAmmie VIP
Jag har stångat många murar i mina dagar med skilda slut resultat!
Du skriver både vackert och så man förstår en bra kombi. Fredens Liljor/Ammie
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP