Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro det eller ej, änglar finns...bagatell



Hon är en ängel
som bara syns i drömmen
men ack så ljuvlig
natten är hennes boning
ger dagen en ny mening

ser ibland små spår
av ljusa änglahår som
ligger på kudden
dröm eller verklighet brydd
känner hennes sinnlighet

drömmar en del av
av livet vem vet vad som
komma skall ängel
eller inte drömmer om
ett besök i alla fall




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-09 19:51



Bookmark and Share


    Scribble
...jå, det finns änglar!
deöm om ett besök i alla fall!
Mvh/S
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP