Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung...bagatell



Viskningar blev rop
lyssnaren ohörsam döv
stum inför nöden
tystnadens berör läppar
förseglade tårögd

fryser i kylan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-12-09 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP