Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättsamt om alfabetet...bagatell



Först som sist a till
ö ger konsonanter liv
och ord en mening




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP