Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dessa sägner - vilka skall man tro på?!


11/12: Namnsdagslimerick till Daniel(a)

 

 

När Daniel låg där i gropen

och stred blev publiken nog snopen

ity lejonet bet

blott av hans manlighet.

"Se Daniela!" skanderade hopen.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-10 12:29

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ibland är poeten eller läsaren en mental daniel eller kanske danielle...
jo, fan, den duger
trenne piruetter på den fjärde
till denne sägenomsusade lärde
2008-12-10

  -Jokke
tack för leendet. välbehövligt denna gråmulna vinterdag
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP