Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar alla poeter en vacker och stämningsfull Luciadag.


13/12: Namnsdagslimerick till Lucia

 

 

En stjärnklar natt i Syrakusa

när julehymnstonerna brusa

vill jag se Lucia

från mörkret befria

oss, och båda tider så ljusa! 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-11 09:24

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Njord
Vacker limerickat!
Det är inte ofta man ser allvarliga limerickar.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP