Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen ett mejlsvar till en poet som kom med en kommentar på en av mina texter


Något litet om kärlek IV






...jag tror det är svårt
att ge sig ut för att älska
om man samtidigt skall vara rädd
för att skada någon

kanske sig själv på
de kärlekskubistiska hörnen
eller kanske bara sin möjligt
älskande's rosor o törnen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-11 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP