Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten svängde jag bara ihop på några minuter i skolan... Men rimmen blev rätt bra xD


Julen är på väg...

Vit, ner faller snön

Kylan fryser is på sjön

Granen står pyntad och fin

De vuxna dricker julevin

Pepparkakor och lussebullar

Paket och snötäckta kullar

Julen är snart här

Var med den du håller allra mest kär

 




Fri vers av Majskornet
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-11 18:41



Bookmark and Share


  Maria T
Den jag håller allra mest kär
är det lilla Jesusbarnet

Fin juldikt
2008-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag vil befinna mig långt bort från jultönteriet.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Majskornet