Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har vi inte alla en önskan om passionerad kärlek









hjärtan fyllda av sorg sjunger sånger om kärlek







vibrationer av outtalad men utsänd längtan väcker lust lovar storm







ebb och flod







intensiteten ökar i takt med tårad längtan







blir känslan starkare när fortsättning verkar svår







för måste smärta till för att kärlek ska kännas starkt?





Övriga genrer av miss angelique
Läst 567 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-12 12:04



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Att älska innebär alltid en viss smärta, men värre
är smärtan om man inte älskar.
Fin dikt!
2009-12-29

  aol
så kloka ord
2008-12-17

  -Jokke
ja skulle tro att det är så..
ytterligheter har en förmåga att förstärka varandra
2008-12-14

  Ewa Åkerlind
I passion är det ofta så..
2008-12-14

  Eva Langrath VIP
Klok fundering.

Eva
2008-12-14

  berxper
Ibland kanske smärtan spär på passionen; någon slags desperation... Jag tycker om din dikt!
2008-12-13

  Josef Ahl
Ja!
låt din fega vårta revoltera !!! ;D
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique