Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fantiserar

om att vrida mig av skrikande kåthet

mitt sköte vidöppet
drypande våt
redo att ta emot

jag blundar och ser

kroppar

ångande av lustens hetta

jag känner

händer
som håller höfter
mun
som tar ett kärleksbett

jag drömmer om att älska vilt

gå upp i brygga
för att ta emot

stötar
som bottnar
djupet av min grotta

liv som rusar genom lemmar
hjärtslag som skenar

jag förnimmer

varm
säd
på hettande hud
orgasmens vågor ebbar ut

hopslingrade lakan
våta av kärlekssafter




Övriga genrer av miss angelique
Läst 621 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-05 21:12



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Som en rush av oåterhållsam ohämmad kåthet...pang på!!
2009-08-03

    johanni
Woow... tänk att få vara med där;)
2009-06-05

  Yrre VIP
Ljuvligt sinnlig dikt!!!
2009-06-05

  Nikolai Jungsin VIP
ord och inga visor
när det är som allra mest levande och vackert... skönt
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

miss angelique
miss angelique