Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv Stycke

Avmaska dej
bortom omtag

riv upp
riv ner
riv av

garn av doft
härvor av smärta
bundna i tid

lägga upp
börja om

nytt stycke liv
med annan
form

09.02.05




Fri vers av Lena Renman
Läst 702 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-05 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt Lena!
2009-02-05

  Ulf Lagerholm
detta var mycket läsvärt!!, tror bestämt att det hänt något stort, håll den linjen, jag kommer sitta på parkett å applådera
2009-02-05

  Maria Zena Viklund
"nytt stycke liv med annan form"

när man tänker stycken av liv så blir det så vackert, fint ordat!!
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman