Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar på en julskiva med IL DIVO jag råkade köpa av misstag för att de stod bredvid Clintanfilmerna jag inte börjat samla på förrän nu, eller rättare sagt inte, av misshugg


Katastrofal smörja om tänkta ritualer







Den stumma kvinnan smeker mina öron
skänker mig tröst
med sin hunger
släcker min törst med sin längtan
efter julordens läckerheter

framdukade till ingen
för någon har redan varit där
vänt i dörren
och gått för att leta efter jesusbarnet
som i klubben gått in
att vara höjdpunkten hos frimurarna

de vilka bära lustiga toppiga hattar
av stjärnbestrött papper
i sin saknad efter sydstaternas
stolta traditioner
flaggorna vajar stolt på vinden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 16:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gillar denna!
Om all vår trasighet och vår längtan talar du på ett berörande sätt
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP