Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIP...ingen bagatell



Kylan påtaglig
döden kom på besök nu
är hennes tid slut
plågorna blev för stora
framtiden för avlägsen

det är kallt ikväll
tårarna fryser till is
tomheten ekar
aldrig är man mer ensam
än vid dödens ögonblick

sluter ögonen
försöker minnas dina
blå sommaren som
var när livet hälsade
på älskar dig för evigt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 21:42



Bookmark and Share


  Miss Mod
Finns tyvärr inget att tillägga.
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP