Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick beskedet ikväll...ingen bagatell



Kyrkklockorna är
stumma inför tystnaden
tiden har stannat
vilsen på jorden saknar
de rätta orden gråter




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 22:28



Bookmark and Share


  Miss Mod
Här har det verkligen hänt något. STARKT förmedlat med få nakna ord.
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP