Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny stjärna blinkar på himlen...



Känner du min sorg
hör du min röst når mina
ord dig där du är
ta dem till dig älskar dig
håller dig för evigt kär




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP