Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista för ikväll...ingen bagatell



Något i mig dog
men i drömmarna lever
du kvar välkommen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP