Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik på texten, jag har generat mig, av ewa-britt, vilken beskriver mötet med en människa hon trodde sig veta vem det var, en sorts kändis...


Kritik på en text (108)






...emedan vi alla ha
såsom dubbelgångare i verkligheten
kan hon ha varit en dubbelgångare
till den människan du trodde hon var...

...fast det förstås, det
kan lika gärna ha varit dubbelgångaren
hon var lik...







Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-12-14 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP