Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik på texten 'säg inte ett ord' av oscar immanuel


Kritik på en text (109)





...du har så rätt
talandets evangelium
är ofta lika överskattat
som tigandets evangelium
är underskattat...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-12-15 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP