Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill tro att du funnit ro...ingen bagatell



Änglar finns vet en
som svävar på himmelen
ett ljus i mörkret
när nattens kyla kommer
kryper hon ner i min säng




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP