Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen...ingen bagatell



Pågår i vakuum
någonstans mellan liv och
död i tomheten
livet pågår runtomkring
avskärmad känner ingenting




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 14:09



Bookmark and Share


  duvan59
En alldeles strålande dikt känner igen vart ord du beskriver. Har befunnit mig där så många gånger då nära och kära gått bort. Att stänga av sig själv och världen.
Så enkelt men säger så mycket all heder till dig/Lotta
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP