Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det snart jul igen...ingen bagatell



Ord faller som snö
kylan biter i märg och
ben sveper mörkret
vitt aldrig så naken som
nu ligger ensam vaken

grubblar på varför
just nu och varför
just du döden är
en ensam historia
livet ibland det också

Fick jag önska mig
något till jul önskar jag
att du stjärna där
faller som snö i min mun
en kyss från andra sidan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 14:54



Bookmark and Share


  Miss Mod
Hoppas Din önskan slår in!!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP