Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften med inslag av galghumor...ingen bagatell



Du sa alltid att
du skulle dö först nu får
du se till att det
finns plats för mig i kistan
så att vi kan ligga sked




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-16 15:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ingen bagatell precis!!
Men ligga sked, verkar OK.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP