Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variant på ett tema, dock ej av Paganini...


Egensinnliga ordspråk







Tanken var nog god
men det är i alla fall
blommorna som räknas




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-16 20:22



Bookmark and Share


    MaryMo
Ja, antalet har en viss betydelse för utläsandet av tanken har jag förstått...
2008-12-19

  Miss Mod
Den här är helt enormt underbar, sparar som
bokmärke för att kunna njuta av igen!!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP