Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du berör mig, du stör mig

Vi har bara pratat
på telefon
men du har redan
skakat om
hela mig
du berör mig
du stör mig
gå aldrig ifrån mig
du ringer
på min klocka
jag öppnar
gärna
Vill du ha te?
Eller en bulle?
Eller ett slott?
En diamant?
Jag kan vara
din prinsessa
Tillsammans
rider vi
mot solnedgången




Fri vers av Tea Alex
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-17 10:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"You shook me all night long" (AC/DC)

En ridtur är aldrig fel...
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex