Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distansierad

Jag undrade
länge
efter du gått
och jag varit för
distansierad
eller närgången
eller kanske
båda två

Om jag ätit
för lite
eller för mycket
om jag lyssnat
för mycket
på pianomusik
eller kanske inte alls
Borde jag
ha tränat mer?
Eller kanske
slutat simma
varje fredag.

Till slut blev mina promenader
ensamma




Fri vers av Tea Alex
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-18 11:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lindy Lady...
Jag tror du har funnit ditt språk!
2008-12-18

  miss angelique
Bra skrivet. Man kan ju alltid fundera men tycker att det känns hemskt om man ska behöva ändra på sig själv för att kunna behålla någon.
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex