Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag känner för julen i år


Jaha nu är den då här igen

Jaha nu är den här julen

Juleljusen tänds överallt

Alla är glatt stressade

Springer runt som tokar

I affärer pladdrande om hur stressigt det är

Men ändå har de ett glatt smile på läpparna

Jag kommer inte undan

Det är överallt ljus klappar världens erbjudande

Konstigt att inte det rapporteras fler eppelepsi anfall under julen

Missförstå mig inte jag är en människa som älskar allt

Som hör julen till

Det är bara det jag blir så deppig

När jag vet att jag är ensam

När man är nyskild så att säga

Man går där och ser alla glada miner de stutsar runt

Köper klappar till sina nära och kära

kramas och pussas i julens glada tecken

Jag vill bara ställa mig mitt på torget och skrika


"MEN JAG DÅ ÄR DET INGEN SOM SER MIG"

Allt jag vill ha är någon som följer mig runt

Alla affärer, med glada miner går vi där och

Väljer ut den ena fina klappen efter den andra.

Någon som hjälper mig att fixa julstämning

Någon som håller om mig hårt och säger god jul

Någon som hjälper mig att fixa skinkan och annat gott som
bara vi ska äta tillsammans

Någon som håller mig i handen på stan och ger mig den trygghet
jag vill så gärna känna

Någon som bara ser mig


Helt enkelt jag längtar efter DIG där ute


GOD JUL PÅ ER ALLA FRÅN LILLA MIG




Övriga genrer av drömvävaren
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 14:09



Bookmark and Share


  Fokus
Varenda jul går det omkring nyskilda, fattiga, ensamma, ledsna människor som inte tycker att det är något glatt med stressen.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

drömvävaren
drömvävaren