Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samhörighet med dej heter en text av herrn Lars Gullberg, som inspirerade till denna kommentar på sin text


Kritik på en text (117)

.
.
.
.
Många människors lott
att gå och vänta på att bli räddade
från sitt eget liv
in i en sorts förväntad gemenskap
med någon som verkar bry sig...

om man bara tar av sig och står
med mössan i handen kommer där
kanske någon som ser ens ansikte
än mer tydligt och känner

just den där samhörigheten
bubbla fram ur sitt bröst
som en sorts människokärlek
vilken strax skall svämma över
alla bräddar och finna sin
klimax i beröring själar emellan

texten får sina trenne gula rosor
i vänskapens tecken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-20 14:28



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
"bli ræddade från sitt eget liv" ... Jag visste att du rætt vad det var skulle dræmma till med en sån hær dikt... Tre røda från mig... (danska, uppenbarligen...)
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP