Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödsligt...ingen bagatell

Skärmen är livlös
trycker planlöst på enter
inget svar från
andra sidan orden har
tystnat jul utan mening




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-21 12:25



Bookmark and Share


  Miss Mod
Tyst jul utan mening, är verkligen ingen bagatell. Ibland gäller det att bara försöka stå ut. Försök att göra det.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP