Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte julefrid...ingen bagatell

Bakom en gardin
står satan själv med ett flin
i Mammons tempel
kyrkorna öde fram till
juletid prästen är full



av förväntan en
helg om året vilar ett
naket gossebarn
i sin krubba tänker på
alla barn som dör i jul




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 12:43



Bookmark and Share


  thyra
Var gör man av dessa känslor som drabbar hjärtat så djupt? Om man inte värjer sig själv kan man inte heller hjälpa, men jag känner också sorgen och maktlösheten! Text att tänka över!
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP