Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter mörker kommer ljus...bagatell

Mitt hem är min borg
där får jag vara i fred
umgås med min sorg
vet att ljuset finns bakom
nerdragna persienner

efter vinter vår
tid att läka alla sår
innan sommaren
doften av syren och hägg
samt blommande perenner

hägrar i fjärran




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-21 12:50



Bookmark and Share


    Knasboll
härlig inledning.
tyckte om.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP