Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul A!...Ingen bagatell



Julklappen under
granen min gåva till dig
får du när vi ses




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-24 09:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
GOD JUL och GOTT NYTT LIVSMOD, ingen bagatell önskas DIG
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP