Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två veckor senare...ingen bagatell



Dimman tät över
blomsterängen älvorna
dansar och näcken
spelar sista refrängen
ljuset skingrar hägringen

morgondagen gryr
mörkrets skuggor försvinner
nattens maror flyr
glädje och skratt i livets
gryning skymningen dör ut

imorgon börjar
livet döden har flytt sin
kos sorger och gråt
hör också livet till tar
tillfället i akt förlåt

vi ses på andra
sidan efteråt då kan
vi där åter slå
följe i sång och dans i
landet Någon annanstans





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2008-12-25 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP