Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om kärlek 9

.
.
.
.
...addera färg
till ditt liv

gör det med flora
samt stövelkliv...

...låt kärlek komma
låt den åter fara

låt supa in den i ditt bröst
samt minnena bevara...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 13:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin ....mycket färg behövs :))
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP