Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen titel...ingen bagatell



Ord är inte allt
men idag när det känns kallt
värmer de lite




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-26 13:43



Bookmark and Share


  vera gade VIP
men nu får du väl iallafall gå in och rätta "dem"? kram;-))eller är det orden du satt på värmeugnen?då får du sätta dit "jag"?kanske..
2008-12-27

  Marie Å
Nej detta var ingen bagatell...... utan något stort....
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP