Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min morgonrodnad...ingen bagatell



Luft och vatten var
ditt rätta element en
rar orkidé du
förgät mig nu är du en
röd ros som lämnat myllan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP