Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon...ingen bagatell



Döden har inget
ansikte bara tårar
som aldrig tar slut
livet längtar efter att
allt ska vara som förut




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-26 14:07



Bookmark and Share


  Njord
Sanna är dina ord. men man kan finna nya vägar
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP