Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självinsikt (smärta) hette texten betlehemsstjärnan skrev som inspirerte


Kritik på en text (120)

.
.
.
.
...tänkte ta mig
en bensträckare idag
men fick sendrag

av att ha
suttit för länge
vid julbordet, ont

gjorde det förstås,
tur att hjärtat
inte var med...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-26 21:44



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
det här gillade jag.
nice

//mjao
2008-12-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Har ju inte ens hunnit tacka för din kommentar...men det är väl för innerligt tur att hjärtat inte alltid pumpar för invärtes högtryck..
Kram/B
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP