Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[bara för en stund]

håll om mig
värm mina ishänder
i dina
och viska tyst
att allt ska bli bra
trots att vi båda vet
att ingenting finns kvar
kan vi inte låtsas,
bara för en stund?
vi föll ikapp med höstlöven
de landade mjukt
vi
stenhårt
krossades
men kan vi inte låstas,
bara för en stund?

jag kommer fortfarande ihåg
hur varmt solen sken
första gången du log mot mig...




Övriga genrer av eLDfÄngD
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-08-21 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eLDfÄngD
eLDfÄngD