Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsam blomma får besök...bagatell



Om du är blomman
så är jag daggen som ger
färgerna lyster
om du öppnar dig för mig
vill jag vara fjärilen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-27 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP