Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mig själv...ingen bagatell



Vad händer sen då
frågar mig livet går ju
ändå vidare
resten känner vi ju till
döden finns där någonstans

alltid i följe
hack i häl på livet när
vi minst anar det
är allt över tiden på
är på väg att rinna ut

fånga dagen tänk
inte på att den har ett
slut lev, lev nu gå
i dina drömmar varje
dag följs åt av den sista




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-28 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP