Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet på december morgonbagatell...



Vitt på svart plåten
knäpper kylan släpper sitt
tag andas kondens
öppnar rimfrostigt fönster
släpper in välkommet ljus

skatorna trippar
tappar balansen fäller
ut vingar träder
an jubeldansen katt på
hett plåttak skyr kylig dag




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-29 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP