Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anddäktigt besök...ingen bagatell



En vit brevduva
på besök med hälsningar
utanför mitt kök
plirar med ögon som är
blå innan hon flyger bort




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 11:50



Bookmark and Share


  Sophia B
denna gillade jag. bra!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP