Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otröstlig...bagatell



En liten kupad
varsam hand vill att fågelns
hjärta ska bulta
vägra inse att livet
fått vingar och flytt sin kos




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP