Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katter har nio liv, Vilse fick bara ett bra liv...ingen bagatell



Vilse fann trygghet
kärlek omtanke hos dig
min vän när du dog
blev Vilse utan hem nu
är Vilse vilsen igen

på rymmen eller
följde han med dig?




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-29 16:39



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vilsen igen? Ingen bagatell!
2008-12-30

  Mr Lindemann VIP
En rastlös undring ut i poetvärlden ifall en vilsen själ får ro i en turbulent tid hos en resande som passerat till det sälla jaktmarkerna
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP