Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan kvar...bagatell



Vaknade svettig
ur en våt dröm närvaro
bortom tid och rum




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-12-30 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP