Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det svåra med att vara människa bör förstås vara att vara sig själv trogen och lojal och aldrig någonsin låta egna eller andra vågskålen väga mer än att balansen skålarna emellan blott något sviktar


Det finns egentligen bara två sorters avskyvärda människor

.
.
.
.
...till den första gruppen
hör de människor
som aldrig håller med mig...

...till den andra gruppen
hör förstås de som liksom lismande
alltid verkar hålla med en
prisa ens förtjänster




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-30 11:43



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
ha ha ha...
Där fick du till det!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP