Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt ?

Man får inte alltid det man vill. Man strävar och strävar efter det omöjliga, när det möjliga hela tiden står framför en. Det är inte förens man upptäcker de möjliga som man inser att det omöjliga kanske är till för att vara omöjligt? Det är då man inser att det inte är det omöjliga man vill ha.
Så sluta jaga det omöjliga och låt det möjliga komma..




Övriga genrer av Saaaaanne
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-08-22 10:36



Bookmark and Share


  Nikanor
Mycket sant!
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Saaaaanne
Saaaaanne